Грубият строеж на тяло А и Б е успешно завършен

...
 Грубият строеж на тяло А и Б е успешно завършен
Коментари Харесай

Жилищна сграда „Радост“ в кв. Трошево с АКТ 14

 

Грубият градеж на тяло А и Б е сполучливо приключен и от през днешния ден 11 ноември 2019 год. с публично подписан Акт 14.

 

Сграда „ Радост “ в жилищен квартал Трошево получи Акт 14 . Строителството на обекта продължава да се движи в поставените периоди. Проектът на ул. Радост №10 се състои от 5 обособени входа, общо 202 жилището и 2 търговски пространства. Пуснати в продажба при започване на лятото на 2018 година, все още над 70% от жилищата са разпродадени.



Информация за обекта може да бъде получена на https://radost.kupiv.bg/ или от компания за недвижими парцели „ Купи в България “ на тел. 052 630 830 или на e-mail: [email protected]. Като извънреден представител на Жилищна постройка „ Радост “ компанията предлага на своите клиенти цени без комисион.



Във връзка с приемането на Акт 14 извънредният представител на постройката - „ Купи в България “ провежда публично събитие, което ще бъде извършено на строителната площадка на ул. Радост №10 в кв. Трошево на 05.12.2019г. от 12:00 ч. Мероприятието ще се организира под формата на коктейл с кетъринг, на който могат да участват, както всички притежатели на жилища в постройката, по този начин и тези, които към момента не са закупили подобен, само че демонстрират интерес към парцела. На събитието ще участва и господин Христо Мирчев – шеф на строителната компания. Всички посетители ще могат да зададат своите въпроси, свързани със строителството на постройката, довършителните действия, периоди за въвеждане в употреба и други



#Радост на квадратен метър, #Радостта Ви отива, #Радостта Ви е по джоба са единствено част от добре разпознаваемите послания, които носи постройката. Билбордове, рейсове, радио и интернет реклама в целия град спомогнаха за сполучливото пласиране на един от най-хубавите жилищни комплекси в града.



„ Купи в България ” е потвърден благонадежден сътрудник в покупко – продажбата на недвижими парцели. Собствениците на недвижими парцели разчитат на правилно отношение и транспарантни условия, а купувачите получават бърза и способена информация за парцели, отговарящи на критериите им за търсене. Тези съществени правила обезпечават на компанията над 20 000 оферти, което неизбежно довежда до увеличение на запитванията от хиляди клиенти и повече сполучливи покупко-продажби. „ Купи в България ” непрестанно се приспособява към възходящите потребности и осведоменост на своите клиенти, като залага на даването на точна и вярна информация, улеснява достъпа до нея и изследва всеки предлаган парцел за скрити дефекти.



 

Ако към момента не сте  запознати с обекта, можете да го извършите на https://radost.kupiv.bg/ или като се свържете с нас на тел. 052 630 830 и e-mail: [email protected]

 

* обява

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР